Profesionalita, zkušenosti a spolupráce

Galerie z akcí

Na Pražském hradě se 28. listopadu již potřetí rozdávalo ocenění za společenskou odpovědnost „Podnikáme odpovědně“.

Po tříleté pauze přivítal 14. – 16. 11. 2017 účastníky 53. Kongresu SKS opět hotel Jezerka na Seči . Tentokrát se naše setkání prolínalo se slavnostním připomenutím 20. výročí založení Služeb města Pardubic a.s. a Odpady a.s. Obě tyto firmy se staly také partnery naší akce, za což jim patří poděkování.

Ve slovenské Galantě se konal 12.10.2017 Sněm ZOVP SR. Přijali jsme pozvání našich partnerů ze Slovenska a přijeli na jejich pracovní zasedání v složení Ing. Matucha a Ondra Dobrovolský.

Technické služby (TS) v Čechách, jen velmi ojediněle, mají možnost uvítat člena vlády ČR. O to větší poctou pro společnost TECHNICKÝ A DOPRAVNÍ SERVIS, s.r.o. (TDS) vlastněnou 100% městem Mariánské Lázně, se stala v říjnu návštěva ministra dopravy pana Ťoka.

Hotel VISTA ,nacházející se v kouzelném prostředí Jeseníků, hostil ve dnech 24.-26.5.2017 účastníky 52. Kongresu Sdružení komunálních služeb.

Generální partnerství kongresu převzal Spolek veřejně prospěšných služeb zastoupenýpředsedou SVPS Ing. Jaroslavem Mynářem a členem představenstva Ing. Pavlem Gaizurou. Dopolední část setkání se nesla v duchu odborných témat k normám VO, měření osvětlenosti pozemních komunikací a získání dotací pro Strategické dokumenty.

Hotel Harmony Club Špindlerův mlýn byl ve dnech 23.-25.11.2016 hostitelským místem 51. Kongresu Sdružení komunálních služeb

Naše partnerské Sdružení pro rozvoj veřejného osvětlení dosáhlo v letošním roce významného jubilea – 25let od svého založení.

Ve dnech 28. 9. - 1. 10. 2016 se uskutečnila odborná exkurze na Slovensko. Cestou jsme navštívili společnost Vepos Skalice, kde nás přivítal předseda partnerské organizace, Združenie organizácií veřejných prác ( ZOVP ), našeho spolku Mgr. Peter Kuba.

Zástupci společnosti Služby města Pardubic v čele s paní Ing. Leou Tomkovou diskutovali s panem ministrem o budoucnosti a trendech v odpadovém hospodářství i výrobě a využití kompostu.

Ocenění za osobní přínos a rozvoj komunálních služeb v České republice.

Slavnostní část 50. kongresu SKS: předávání ocenění bývalým ředitelům, členům Rady a partnerským organizacím. Poděkování také patřilo všem sponzorům, kteří podpořili tuto akci.

Ve dnech 15. – 16. 6. 2016 se v Kongresovém centru ALDIS Hradec Králové konal již 17. ročník konference ODPADY A OBCE 2016 Hospodaření s komunálními odpady

Ve dnech 28. – 29.4. 2016 se v OREA RESORTU DEVĚT SKAL Milovy konal 49. TECHNICKÝ SEMINÁŘ SRVO 2016.

Na pozvání našeho partnera , slovenského Združenia Organizacií Verejných Prác se SKS účastnilo zasedání celoslovenského sněmu , který se konal 4. 5. 2016 v lázeňském prostředí Hotelu Park Piešťany .

Odborné setkání se konalo v sídle firmy ,, Vánoční dvůr Dobrovíz ‘‘ v Dobrovízi.

Sdružení komunálních služeb se letos stalo partnerem akce Dny zahradní a komunální techniky. Tento ročník byl devátým a pátým konaným v Havlíčkově Brodě.

Ve dnech 12. - 13. 11. 2015 přivítal Městys Frymburk technické služby a výrobce komunální techniky z celé republiky, ale i zahraničí. Podzimní Kongres Sdružení komunálních služeb se konal v prostorách Wellness Hotelu Frymburk.

Ve dnech 16.-19.9.2015 se na pozvání společnosti KONNEX TRADE CZ, s.r.o., uskutečnila odborná exkurze ve výrobním závodě společnosti BOSCHUNG v Maďarsku, v městečku Dévaványa.

Dne 25.8.2015 při příležitosti konání Jičínského veletrhu připravovaného společností KOBIT s.r.o., proběhlo jednání Rady Sdružení komunálních služeb.

3. června 2015 se v areálu Kravařského zámku již po 3tí konala REGIONÁLNÍ VÝSTAVA KOMUNÁLNÍ TECHNIKY a jako každoročně i letos akci zaštitovalo ruku v ruce Sdružení komunálních služeb společně s Ministerstvem pro místní rozvoj České Republiky.

Dne 11. 6. 2015 byl naším členem SIMED s.r.o. při příležitosti oslavy 20. výročí založení a působení na českém trhu uvedené společnosti uspořádán Sportovní den.

Další pracovní cesta družební delegace SKS směřovala nejseverněji, kde jsme zatím byli, a to na pobřeží Baltského moře, do přímořského letoviska POGORZELICA v Polsku. V tomto krásném prostředí hotelu Sandra Spa se konal již 46. Sjezd KFDZOM (Krajowe Forum Dyrektorów Zakladów Oczyszcania Miast), což je naše polská partnerská organizace.

Naše partnerská organizace ZOVP ( Združenie Organizácií Verejných Prác ) uspořádala 14. Května v Tatrách - Novém Smokovci svůj jarní SNEM ZOVP – Valnou hromadu

Mariánské Lázně přivítaly technické služby a výrobce komunální techniky z celé republiky, ale i zahraničí.. Celou akci připravovala a organizovala společnost TECHNICKÝ A DOPRAVNÍ SERVIS, s.r.o. v prostorách Danubius Health Spa Resort Nové Lázně, za podpory města Mariánské Lázně a rady Sdružení komunálních služeb se sídlem v Mostě a dalších partnerů.

Žižkovská věž přivítala, 93 metrů nad zemí 12. 3. tohoto roku, partnery vydavatelství Profi Press, který má širokou škálu odborných titulů, které se zejména zaměřují na profesní tématiku.

Sdružení komunálních služeb se sídlem v Mostě,uspořádalo - zorganizovalo pro svou členskou základnu tradiční tematický zájezd a letos to bylo Německo.

Technické služby Chrudim 2000 spol. s r.o. přivítaly technické služby a výrobce komunální techniky z celé republiky. Celou akci připravovala a organizovala společnost Technické služby Chrudim 2000 spol. s r.o., pod záštitou člena Rady Pardubického kraje Václava Kroutila, za podpory města Chrudim a rady Sdružení komunálních služeb se sídlem v Mostě.

Partnerské organizace

zovp.sk
Sdružení pro rozvoj veřejného osvětlení

zovp.sk